Termeni si conditi de utilizare - Cloud4ALL

Termeni si conditi de utilizare

  1. Preambul – despre Cloud4ALL

Folosirea pe tot parcursul prezentilor termeni si conditii a cuvantului "Cloud4ALL" va identifica compania S.C. W Electronics S.R.L. inregistrata la Oficiul Registrului Comertului, sub numarul J40/10336/1996, avand codul fiscal RO7952114, cu sediul în Bucuresti, Str. Popa Nan 32, sector 2,  in calitate de furnizor de servicii.

Prezenta conventie privind "Termenii si conditiile de utilizare" a serviciilor furnizate de Cloud4ALL (denumita in continuare "conventia" sau "acord"), stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa situl Cloud4ALL.ro (denumit in continuare "situl" sau "site-ul") ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite de Cloud4ALL (denumit in continuare "serviciul" sau  "serviciile"), si are valoarea unui conventii / contractul de prestari servicii incheiat intre S.C. W Electronics S.R.L. (denumit in continuare "furnizorul" sau "Cloud4ALL"), in calitatea sa de proprietar si administrator al sitului si de furnizor al serviciilor si orice persoana care viziteaza ori acceseaza situl sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile (denumit in continuare "utilizatorul", "clientul" sau "beneficiarul").

Prin completarea formularului de inregistrare / comanda si bifarea casutei "DA Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare" confirmati pe proprie raspundere ca:
 • aveti implinita varsta de 18 ani, in cazul persoanelor fizice sau dupa caz ca reprezentati o persoana juridica sau orice alta forma juridica de organizare in conformitate cu standardele de comert, iar inregistrarea dumneavoastra fiscala, este o garantie;
 • sunteti de acord sa furnizati in formularul de inregistrare / comanda informatii corecte, clare si reale, incluzand orice tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent informatiile furnizate;

Neacceptarea acestei conventii ori a oricarei prevederi din aceasta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea sitului ori utilizarea in orice mod a serviciilor oferite, iar accesarea sau vizitarea in continuare a sitului, deschiderea unui cont Cloud4ALL ori utilizarea in orice mod a serviciilor, constituie o acceptare in intregime a conventiei si a oricarei prevederi din aceasta, inclusiv a oricaror modificari ulterioare care vor putea fi efectuate fara restrictii de catre furnizor, fara a fi necesara nici o alta formalitate.

  2. Modalitate de contractare

In cazul in care doriti să beneficiati de oricare dintre serviciile ofertate de Cloud4ALL, trebuie sa acceptati termenii si conditiile specifice de furnizare a acestora. Modalitatea de acceptare va fi realizata online, prin consimtamantul acordat de client in privinta aplicarii acestor clauze.

  3. Politici de publicare a continutului

Este interzisa publicarea pe serverele furnizorului de continuturi sau trimiteri (links) catre astfel de continuturi care:
 • incalca ori prejudiciaza in orice mod drepturile de proprietate intelectuala ori alte drepturi ale altor persoane;
 • au continut obscen, nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau de natura violenta;
 • au continut defaimator sau calomnios;
 • au continut cu caracter rasial ori discriminatoriu;
 • contin virusi, cai troieni sau altele similare;
 • contin software piratat sau se adreseaza celor care pirateaza software ori practica orice activitati similare.

  4. Transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate (Spamming)

Transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spamming) folosind serviciile Cloud4ALL este strict interzisa indiferent daca serverele sunt sau nu supraincarcate, ori serviciile Cloud4ALL sufera sau nu anumite disfunctionalitati. Termenul de spamming include, in mod nelimitativ, mentinerea unei politici SMTP, angajarea in transmiterea de mesaje comerciale nesolicitate folosind alt furnizor de servicii pentru promovarea unui website sau unei aplicatii ce beneficiaza de serviciile oferite de Cloud4ALL precum si distribuirea ori vanzarea de programe de calculator care faciliteaza spamming-ul printr-un website gazduit pe serverele Cloud4ALL.

Pentru a limita efectul negativ pe care il poate avea trimiterea de mesaje SPAM, Furnizorul a limitat numarul de mesaje email care pot fi trimise in fiecare ora la 200 de mesaje. In cazul in care activitatea zilnica implica trimiterea unui numai mai mare de mesaje, aceasta limita poate fi modificata fara costuri suplimentare.

  5. Activitati ilegale / interzise

Este interzisa utilizarea in orice mod a sistemului Cloud4ALL.ro, a sitului sau a oricarui serviciu oferit de furnizor  pentru desfasurarea oricaror activitati ilegale sau care au legatura cu activitati ilegale, incluzand, dar fara a se limita la patrunderea in alte sisteme, fraude cu carti de credit, furturi, amenintari sau violenta, precum si orice incercare de subminare sau de provocare de pagube unui server Cloud4ALL.ro sau unui utilizator al Cloud4ALL.ro.

Urmatoarele activitati sunt interzise pe serverele Furnizorului iar utilizatorii isi asuma responsabilitatea:
 • folosirea serviciilor Cloud4ALL in vederea crearii sau transmiterii de virusi informatici, worms, flooding, mail bombing ori angajarea in atacuri de tip denial of service (DoS) precum si de trimiterea de mesaje nesolicitate catre orice alt utilizator si isi asuma obligatia de a nu introduce niciun fel de virus pe sit ori in sistemul Cloud4ALL.ro.
 • operarea de IRC (Internet Relay Chat) sau de roboti de IRC gen Eggdrop sau BitchX, ori gazduirea pe serverele furnizorului a oricarui fisier care are legatura cu IRC sau a oricaror fisiere similare.
 • utilizarea de scripturi pentru proxy sau de tipul FormMail, PhpShell sau altele similare, inclusiv scripturi comerciale ce contin gauri de securitate cunoscute, Chat room-uri; trackere torrent, s.a.
 • colectarea de informatii personale pentru utilizarea acestora in scopuri ilegale;
 • accesul neatorizat la date, sisteme sau retele (phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, etc), incluzand orice incercare de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea sistemului ori a retelei sau de a creea brese de securitate fara autorizarea proprietarului retelei sau sistemului;
 • falsificarea pachetelor TCP-IP sau oricarei parti a header-ului unui email;

Este interzisa, de asemenea, folosirea de catre utilizatori a oricaror dispozitive sau programe de calculator sau orice alte mijloace care pot conduce la modificarea functionarii sitului ori serviciilor sau la impiedicarea ori tulburarea in orice mod a functionarii acestora.
Utilizatorii isi asuma obligatia de a nu utiliza informatiile ori facilitatile oferite de sit ori de servicii in orice scopuri contrare intereselor furnizorului ori altor utilizatori si de a nu accesa fara autorizarea expresa a furnizorului ori in alte modalitati decat cele permise de furnizor baza de date utilizata pentru prestarea serviciului.

In cazul incalcarii acestor prevederi, Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda / inchide conturile celor care se fac vinovati de desfasurarea de activitati ilegale. Totodata Furnizorul poate proceda la stergerea tuturor datelor de pe server, chiar si stergerea intregului cont, putand refuza in astfel de situatii solicitarile de returnare a tarifelor pentru perioada in care serviciul nu a fost prestat intrucat contul a fost suspendat / inchis / sters pentru desfasurarea de activitati ilegale si nu are nicio obligatie fata de utilizator in vederea pastrarii datelor acestuia, neputind fi tras la raspundere pentru aceasta decizie de catre utilizator. Furnizorul are dreptul de a retine sumele de bani primite de la utilizator precum si creditele din contul utilizatorului, ca o sanctiune a incalcarii prezentului acord de utilizare si nu poate fi tras la raspundere pentru aceasta actiune.

  6. Informatii si materiale

In toate situatiile in care utilizeaza in orice mod ori posteaza pe siturile proprii informatii ori materiale, utilizatorii isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile respective. Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru materialele si informatiile postate pe siturile proprii ori pentru opiniile de orice fel exprimate in orice zone ale siturilor proprii. Utilizatorii inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a prevederilor precedente nu poate angaja in niciun mod raspunderea furnizorului, ci numai raspunderea utilizatorilor.

  7. Numele-gazda si adresa IP

Furnizorul este si va ramane singurul proprietar al tuturor adreselor IP din reteaua furnizorului. Utilizatorii nu au dreptul sa modifice configuratia TCP/IP sau sa utilizeze configuratii care nu au fost alocate utilizatorilor de catre furnizor. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba adresele IP atribuite utilizatorilor pe perioada reactualizarii retelei, a furnizarii securitatii sau a oricarui serviciu de migrare din retea.

  8. Achitarea tarifelor pentru serviciile contractate

Toate si orice tarife (taxe) mentionate in conventie, pe sit ori in orice acte in legatura cu aceasta sunt exprimate in RON sau dupa caz, in moneda aleasa de catre utilizator, urmand ca achitarea acestora sa fie efectuata in RON la cursul oficial stabilit de Banca Nationala a Romaniei in ziua facturarii.

Tarifele (taxele) mentionate in conventie, pe sit ori in orice acte in legatura cu aceasta NU includ TVA (taxa pe valoarea adaugata) aferenta acestora.

Cloud4ALL poate modifica oricand fara nici o modificare prealabila, tarifele pentru serviciile oferite sau bazele pe care se determina orice taxa, ori sa instituie orice noua taxa.

  9. Facturile fiscale / proforma

Dupa emiterea de catre furnizor a facturilor fiscale / proforma, utilizatorii pot obtine aceste facturi prin accesarea sistemului de plati al Cloud4ALL.ro.

10. Modalitati de plata a tarifelor pentru serviciile contractate

Utilizatorii pot achita catre furnizor contravaloarea serviciilor contractate prin cec, ordin de plata (OP - transfer bancar), plata online sau folosirea creditelor din cadrul contului de utilizator.

Conturile utilizatorilor pentru care achitarea catre furnizor a tarifelor (taxelor) pentru serviciile contractate se face prin cecuri sau ordine de plata (OP) vor fi setate si activate numai atunci cand cecul va fi fost primit de catre furnizor ori cand utilizatorul va fi transmis prin fax sau e-mail dovada inaintarii ordinului de plata.

In toate cazurile, furnizorul are dreptul de a stabili in mod discretionar, ori de cate ori considera necesar, ca setarea si activarea conturilor utilizatorilor se va face numai atunci cand furnizorul va fi incasat suma corespunzatoare tarifului ori contul bancar al furnizorului va fi fost creditat cu aceasta suma, operatiunea fiind confirmata furnizorului de catre banca acestuia.

11. Termene de plata

Termenul de plata este de 15 zile de la emiterea facturii fiscale, indiferent daca este vorba despre o comanda noua sau abonament. Factura fiscala v-a fi emisa cu 15 zile in avans datei scadente. Daca la expirarea acestui termen utilizatorul nu a achitat comanda efectuata sau abonamentul contractat, atunci impotriva acestuia se vor lua masurile de la art. 13 (Suspendarea contului pentru neplata tarifelor / facturilor) din prezentul acord.

In cazul achizitionarii / prelungirii de domenii, temenul de plata este de 48 ore de la achizitionare / prelungire. Utilizatorii sunt sfatuiti ca inaintea achizitionarii unui domeniu sau mai multe, sa foloseasca functia de Adaugare Credite din cadrul contului (zona client), sa adauge credit suficient pentru achizitionarea domeniului / domeniilor dorite si sa plateasca cu aceste credite domeniul / domeniile achizitionate / prelungite. Astfel vor fi evitate neplaceri datorate intarzierii platii.

Toate instiintarile si atentionarile sistemului de facturare, vor fi transmise catre utilizator, prin email-ul furnizat de acesta la inscrierea / deschiderea contului de utilizator in reteaua Cloud4ALL.

Utilizatorul v-a fi instiintat prin email de emiterea facturii fiscale, precum si atentionat dupa 7 zile in cazul in care nu a efectuat plata, reamintindui-se termenul scadent.

Dupa depasirea termenului scadent, utilizatorul primeste o perioada de gratie de 7 zile timp in care v-a fi atentionat de depasirea termenului de plata, prin mesaje email dupa 1 zi, 3 zile si 5 zile. In perioada de gratie utilizatorul poate platii oricind, conform art. 10 (Modalitati de plata a tarifelor pentru serviciile contractate) din prezentul acord, contravaloarea serviciilor contractate, fara penalizari din partea furnizorului. Dupa depasirea perioadei de gratie, impotriva utilizatorului se vor lua masurile de la art. 13 (Suspendarea contului pentru neplata tarifelor / facturilor) din prezentul acord.

12. Plata in avans

Pentru plata in avans a serviciilor contractate, furnizorul isi rezerva dreptul de a oferi utilizatorilor reduceri/bonusuri, ce vor fi oferite catre utilizatori sub forma de reduceri intre 0% si 25%, bunuri sau servicii, in functie de marimea perioada platite in avans si de serviciul contractat. Nu este obligatoriu ca pentru toate serviciile oferite, furnizorul sa ofere aceste reduceri/bonusuri, dar in cazul aplicarii acestora, acestea vor fi reflectate direct in pretul final platit de utilizator.

13. Suspendarea contului pentru neplata tarifelor / facturilor

Dupa perioada de gratie, conturile utilizatorilor care nu au achitat tarifele /facturile pentru prestarea serviciile contractate in termenul prevazut de acest acord la art. 11 (Termene de plata), vor fi suspendate si vor fi aplicate penalizarile aferente intarzierii la plata in cuantum de 1% din totalul sumelor datorate, penalizari ce for fi incluse in urmatoarea factura emisa catre utilizator.

Reactivarea conturilor se va putea face fie dupa confirmarea de catre banca furnizorului, a efectuarii platii de catre utilizator, conform art. 10 (Modalitati de plata a tarifelor pentru serviciile contractate) din prezentul acord.

Ca urmare a suspendarii contului, furnizorul va generea automat pe pagina utilizatorului un anunt care va contine logo-ul furnizorului si datele de contact ale acestuia. Anuntul va cuprinde motivele pentru care contul a fost suspendat si eventual modalitatile de plata pe care le are utilizatorul. Prin postarea acestui anunt, Furnizorul nu urmareste sa se promoveze pe pagina de internet a utilizatorului. Furnizorul foloseste acest anunt pentru a aduce la cunostinta utilizatorului faptul ca acesta nu si-a indeplinit obligatiile de plata a tarifelor / facturilor.

Dupa 30 zile de la data scadentei platilor/ facturilor, in cazul in care utilizatorul nu a platit sumele restante, contul utilizatorului v-a fi sters automat de catre sistemul furnizorului, precum si toate datele / informatiile stocate de utilizator pe server-ele furnizorului, iar creditele din contul utilizatorului vor fi retinute de catre furnizor ca penalitazare.

Furnizorul nu are nicio obligatie fata de utilizatori in vederea pastrarii datelor utilizatorilor care nu isi indeplinesc in mod corespunzator obligatiile fata de Furnizor si nu poate fi tras la raspundere pentru pierderea acestora. Furnizorul are dreptul de a mai pastra datele pe server pentru o perioada de 30 de zile de la suspendarea contului, Furnizorul nefiind obligat insa sa pastreze aceste date.

14. Redeschiderea conturilor

Furnizorul va putea redeschide conturile inchise pentru neplata tarifelor numai dupa plata integrala a tututor sumelor datorate de catre utilizatori, iar redeschiderea conturilor va putea fi facuta de catre furnizor in mod discretionar, potrivit propriei sale aprecieri, numai daca furnizorul va aprecia ca nu mai exista riscul neplatii tarifelor pentru serviciile contractate.

15. Inregistrare / Prelungire Domenii .ro

Utilizatorul care doreste sa inregistreze  un domeniu .ro va putea face acest lucru accesand site-ul http://www.cloud4all.ro . Din momentul solicitarii inregistrarii unui domeniu .ro, utilizatorul are la dispozitie o perioada de timp conform art. 11 (Termene de plata) pentru a achita pretul aferent inregistrarii domeniului, conform art. 10 (Modalitati de plata a tarifelor pentru serviciile contractate). In cazul in care, la expirarea perioadei de timp conform art. 11 (Termene de plata), utilizatorul nu isi va fi executat obligatia de plata, Cloud4ALL.ro, va putea dispune anularea cererii, urmand ca domeniul .ro solicitat sa redevina disponibil, fara a fi obligata sa notifice utilizatorul in acest sens. Cloud4ALL.ro nu este obligata sa justifice, in orice mod sau in orice masura, decizia de anulare a inregistrarii domeniului .ro.

16. Inregistrare / Prelungire Domenii Internationale (non .ro)

Inregistrarea / prelungirea domeniilor cu extensie diferita de extensia .ro se va efectua dupa confimarea platii. Furnizorul va emite o factura proforma, urmand ca in termen specificat conform art. 11 (Termene de plata), utilizatorul sa achite contravaloarea ei. Daca pana la data scadenta a facturii, utilizatorul nu a platit valoarea tarifelor pentru serviciile solicitate, Furnizorul nu va proceda la inregistrarea / prelungirea domeniului / domeniilor solicitate.

17. Returnarea tarifelor

Cloud4ALL returneza catre utilizatori tarifele (taxele) achitate de acestia pentru prestarea serviciile contractate in cazul in care ulterior unei plati, utilizatorul printr-o solicitare scrisa, doreste anularea unei plati care nu este mai veche de 48 ore. Adica, utilizatorul isi poate schimba decizia de a achizitiona servicii de la furnizor in maximum 48 ore.

Serviciile pentru care NU se aplica returnarea tarifelor sunt urmatoarele:
 • taxele de configurare (setup)
 • taxele de inregistrare / prelungire / transfer a domeniilor
 • taxele pentru serviciile utilizate
 • taxele pentru serviciile comandate in calitate de reseller (revanzator)
 • taxele pentru ofertele speciale / promotii

Furnizorul va retine sumele necesare acoperirii comisioanelor bancare aferente tranzactiilor.

18. Garantia – Banii inapoi in 30 de zile

Fiecare utilizator Cloud4ALL beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Daca in aceasta perioada utilizatoru nu este  complet satisfacut de calitatea serviciilor furnizorului, acesta poate solicita si primi inapoi banii platiti in avans. Furnizorul va retine sumele necesare acoperirii comisioanelor bancare aferente tranzactiilor.

Urmatoarele servicii NU sunt incluse in Garantia de 30 de zile:
 • taxele pentru de inregistrare / prelungire / transfer a domeniilor
 • serviciile comandate in calitate de reseller
 • taxe achitate pentru servicii optionale
 • taxel achitate pentru serviciile in promotie / oferte speciale

In cazul in care suspendarea / inchiderea / stergerea contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii nu se va efectua rambursul.

Garantia de rambursare a platii in termen de 30 zile de la efectuarea comenzii nu se aplica si nu se va efectua in cazul in care suspendarea / inchiderea / stergerea  contului se datoreaza incalcarii de catre client a prezentelor termene si conditii.

19. Daune

Utilizatorul declara ca intelege si accepta ca in orice situatii in care utilizatorul va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totala a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv si care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depasi in niciun mod si in niciun caz suma totala a ultimei facturi achitate de catre utilizator furnizorului.

20. Garantia uptime

Garantia Uptime de 99,9 % (garantia de functionare) se refera numai la functionarea retelei, si NU se aplica in cazul serverelor sau serviciilor si aplicatiilor existente pe servere.

21. Exonerare responsabilitatii

Furnizorul nu isi va asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube directe sau indirecte produse de o situatie creata din cauze independente de vointa noastra.

Cloud4ALL nu va fi responsabil pentru nici o intrerupere a functionarii serviciilor sale cauzata de catre actiunile utilizatorilor, fluctuatii in consistenta retelei Internet ori alte cauze care nu sunt sub controlul nostru.

Cloud4ALL nu poate fi tras la raspundere pentru actiunile intreprinse de Beneficiar. Beneficiarul este responsabil pentru orice materiale downloadate sau obtinute prin intermediul serviciilor, pentru orice pierdere de informatii din calculatorul propriu, din cauza acestor materiale si nu numai.

Furnizorul nu raspunde de continutul site-urilor gazduite sau modul / scopul utilizarii de catre utilizatori a serviciilor contractate, utilizatorul fiind unicul responsabil de absolut toate informatiile, imaginile, materialele existente sau comercializate pe site-ul gazduit sau modul de utilizare a serviciilor contractate de la Furnizor.

Furnizorul nu va fi sub nicio forma responsabil pentru perioada de nefunctionare a serverelor datorata actiunilor utilizatorilor sau fluctuatiilor in consistenta internetului.

Utilizarea serviciilor furnizate se face pe riscul utilizatorului, serviciile sunt furnizate pe baza: "ASA ESTE".
Cloud4ALL nu-si asuma responsabilitatea si nu acorda garantii de nici un fel, nici in mod explicit nici in mod implicit, incluzand, dar nelimitandu-se la garantiile de comercializare obisnuite, la potrivirea pentru un scop anume.

Cloud4ALL prin prezentul acord sau alti termeni furnizati nu garanteaza ca:
 • serviciile se potrivesc exact cerintelor utilizatorului
 • serviciile vor functiona neintrerupt, in siguranta si fara erori
 • rezultatele obtinute prin folosirea serviciilor contractate vor fi fara greseala si de incredere
 • calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau altor materiale cumparate sau obtinute de utilizator prin serviciile contractate, vor indeplinii asteptarile utilizatorului
 • orice eroare a software-ului va fi corectata

Nici un sfat sau informatie, orala sau scrisa, obtinuta prin sau de la serviciul de suport tehnic, nu creeaza orice alte garantii neprecizate in actualul acord.

Cloud4ALL va face eforturi insemnate pentru a intretine serviciile furnizate, totusi, furnizorul nu raspunde pentru stricaciuni, pierderi de date, detalii de client / vanzator, venit, oportunitati de afaceri, pierderi de castiguri viitoare sau alte pagube produse afacerilor, datorate intarzierilor, transmiterea gresita sau netransmiterea informatiilor, datorate restrictiei sau intreruperii accesului, bug-urilor (erorilor), folosirii neautorizate datorate impartirii accesului la servicii sau altor interactiuni cu serviciile.

22. Folosirea corecta a resurselor

Utilizatorul are obligatia de a utiliza corespunzator resursele serverului web, in conformitate cu caracteristicile tehnice ale serviciilor si facilitatilor oferite de Cloud4ALL.

In acest sens pe serverele de gazduire shared exista urmatoarele limitari per cont de gazduire:
 • Utilizatorul nu are voie sa foloseasca mai mult de 6% din puterea de procesare a procesorului (Central Processing Unit – CPU) serverului, 3% din memoria RAM, sa ruleze mai mult de 10 procese simultane per user, sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 10% din puterea CPU la un moment dat sau sa permita oricarui proces sa ruleze in cazul in care acesta consuma mai mult de 128MB din memoria RAM;
 • Bazele de date sunt limitate la maxim 16 conexiuni simultane cu un timp maxim de interogare (query time) de 8 secunde;
 • Scripturile programate cronologic (Cron jobs) nu pot fi executate si/sau rulate la intervale mai mici de 15 minute, in caz contrar ele vor fi moderate automat sa ruleze la intervale de cel putin 15 minute;
 • In cazul in care un cont utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.) i se va da posibilitatea de a plati taxe suplimentare (care vor depinde de resursele solicitate), de a reduce resursele folosite pana la un nivel acceptabil sau de a comanda un alt Pachet de servicii. Cloud4ALL va fi singurul care va decide in ce masură nivelul de resurse folosit este unul ridicat.
 • Cloud4ALL poate lua masuri de suspendare a serviciilor furnizate catre un utilizator, fara aviz prealabil, in cazul in care performanta serverelor sau integritatea Retelei este afectata prin utilizarea serviciilor sale, pentru a mentine buna functionare a serviciilor oferite catre toti clientii Cloud4ALL.

23. Transferul domeniilor

Transferarea unui domeniu este responsabilitatea utilizatorilor si nu a furnizorului, iar utilizatorilor nu li se vor returna niciun fel de sume achitate ca taxe in cazul in care domeniile utilizatorului nu au fost transferate.

24. Servicii oferite utilizatorilor

Toate serviciile precum backup (salvare date) sau panou control sunt furnizate utilizatorilor numai prin amabilitatea furnizorului, fara ca acesta sa isi fi asumat fata de utilizatori vreo obligatie de orice fel in acest sens. Utilizatorul declara ca a luat cunostinta de acest lucru si intelege si accepta ca este singurul responsabil pentru efectuarea salvarii datelor propriului sit / cont.

Furnizorul nu este responsabil in niciun mod pentru pierderea informatiilor gazduite ca urmare a actiunilor utilizatorilor sau datorita erorilor existente in aplicatiile care nu sunt asociate cu serviciul. Ca exemplu, panoul de control nu este asociat cu serviciul si nu este pus la dispozitie de catre furnizor, fiind dezvoltat si oferit de catre cpanel.net.

25. Conditii de furnizare a serviciilor

Furnizorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice fel de consecinte rezultate din utilizarea serviciilor ori a datelor si informatiilor oferite in orice mod de catre site, iar utilizatorul declara ca intelege si accepta acest lucru.

26. Dreptul de a refuza furnizarea serviciului

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea serviciilor catre orice persoana, potrivit aprecierii discretionare a furnizorului si indiferent de motiv, fara a fi obligat sa justifice ori sa motiveze acest lucru.

27. Incetarea serviciului

Furnizorul are dreptul sa interzica de indata, fara preaviz si fara nici o alta formalitate, accesul pe sit ori accesul la servicii al oricarui utilizator ori al oricarei persoane care incalca in orice mod oricare dintre clauzele prezentei conventii. In acest caz, furnizorul are dreptul sa inceteze de indata furnizarea serviciului catre persoanele mentionate. La optiunea exclusiva a furnizorului, in cazul incalcarii in orice mod a oricareia dintre clauzele prezentei conventii furnizorul va putea recurge la masura mai sus mentionata, ori va putea adresa respectivei persoane un avertisment, ori va putea restrictiona temporar accesul persoanei la oricare dintre facilitatile situl ori serviciilor furnizate.

28. Notificari si anunturi

Cloud4ALL isi rezerva dreptul de a trimite notificari privind serviciile oferite precum si anunturi din partea unor terti, atunci cand acestea pot fi in folosul utilizatorilor. Aceste notificari nu vor fi considerate drept SPAM (mesaje comerciale nesolicitate).

29. Modificarea conventiei

Cloud4aLL are dreptul fara niciun fel de preaviz sau orice alta formalitate, de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezenteii conventii, incluzand, dar nelimitandu-se la acestea: termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare, utilizare / comportament a clientilor. Orice modificare este acceptata de catre utilizatorii situl prin simpla utilizare a oricarei facilitati oferite de sit sau de servicii ori prin accesarea sitului sau contului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea situl sau a contului ori utilizarea in orice mod a serviciilor oferite.

30. Legea aplicabila si forta majora

Legea aplicabila prezentei conventii si relatia dintre utilizator si Cloud4ALL va fi sub incidenta legilor Statului Roman.
Cu exceptia obligatiei de a efectua plati, niciuna dintre parti nu va fi responsabila pentru orice esec sau intarziere in actiunile sale reglementate de termenii acestei conventii daca acestea se datoreaza unei cauze pe care nu o poate controla cum ar fi (dar nelimitandu-se la acestea) acte de razboi, acte guvernamentale, intreruperea Internetului (care sa nu rezulte din actiunile sau inactiunile lui Cloud4ALL), fenomene naturale, cutremure, embargouri, sabotaj, conflicte de munca.

Aceste cauze de forta majora:
 • trebuie notificate celeilalte parti promt.
 • partea aflata in caz de forta majora trebuie sa utilizeze eforturi comerciale rezonabile ca sa corecteze prompt orice disfunctionalitate sau intarziere.
 • daca Furnizorul nu este in stare sa poata oferi Serviciile pentru o perioada de 30 de zile consecutive din cauza unui eveniment de forta majora continuu, utilizatorul va putea rezilia Serviciile, dar Furnizorul nu va avea nici o obligatie in legatura cu asta.

31. Relatia dintre parti

Acest acord nu va stabili nici o relatie de parteneriat, asociatiune in participatiune, relatii de munca, franciza sau agentie intre Cloud4ALL si utilizator. Nici Cloud4ALL, nici utilizatorul nu vor avea puterea de a lega cealalta parte sau sa creeeze obligatii pentru cealalta parte fara a avea un consimtamant prealabil de la aceasta, in scris, cu exceptia celor precizate expres in acest acord.

Cloud4ALL si utilizatorul sunt de acord ca, exceptand cele precizate expres in acest acord, nu vor exista terti beneficiari ai acestui acord, cum ar fi companiile de asigurari pentru orice parte sau clientii directi ai utilizatorului, fara ca acest exemplu sa fie limitativ.

32. Clauze finale

Acesti Termeni si Conditii constituie un acord intre Cloud4ALL si utilizator, guverneaza utilizarea serviciilor de catre utilizator, constituind contractul de prestari servicii incheiat intre utilizator si Cloud4ALL. Puteti de asemenea sa va aflati sub autoritatea altor termeni aditionali sau conditii de utilizare ce se aplica in momentul in care utilizati alte servicii Cloud4ALL, continut sau software al unui tert.

Daca orice prevedere a acestui acord sau altor documente incorporate este dovedita de o institutie competenta ca fiind invalida, partile sunt de acord ca aceasta institutie sa incerce sa ia in consideratie intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevedere, iar restul prevederilor ramanand in vigoare.

Utiliatorul este de acord ca fara a tine seama de alta lege sau statut, orice revendicare sau pricina ce reiese din acesti termeni sau sunt legati de utilizarea serviciilor sau a Termenilor si Conditiilor de Utilizare trebuie inaintata in decurs de 6 luni dupa ce aceasta cerere a fost ridicata sau va fi pentru totdeauna clasata. Titlurile sectiunilor in acest acord sunt numai pentru convenienta si nu au nici un efect legal sau contractual.